Openingstijden

Helaas zijn wij vanwege de landelijke corona-maatregelen momenteel gesloten.

Originele kerstpakketten voor uw bedrijf

Op dit moment is de reguliere bestelperiode voor onze kerstpakketten voorbij. Shop zelf de leukste losse cadeautjes in onze webshop, van verschillende Koffie&Koffiebonen tot onze eigen HOMIES thee & (biologische) chocolade. Voor lastminute mogelijkheden voor kerstpakketten, neem contact met ons op. 

Lees verder voor meer informatie over onze originele pakketten of bekijk een impressie van onze producten in de webshop.

★ BEKIJK SNEL ONZE KERSTPAKKETTEN ★

Wij staan bekend om:

  • Mooie hippe kerstpakketten met
  • Goede, originele producten (kwaliteit boven alles!)
  • Eigen design & producten in hippe verpakking
  • Persoonlijke aanpak & creativiteit, wij zorgen voor perfect samengestelde pakketten passend bij uw unieke bedrijf
  • Flexibiliteit, de mogelijkheden zijn eindeloos… Van 2 tot 1000 pakketten, wij denken graag mee & maken van elk pakket met liefde een uniek cadeau
  • Snelle verzending

Wilt u meer informatie of grote aantallen kerstpakketten bestellen? Neem dan contact  met ons op. Stuur een mailtje naar info@koffie-en-koffie.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor de mogelijkheden.

Voor grote én kleine bedrijven, in Ede en voor de rest van Nederland

De feestdagen staan in het teken van genieten. Dat kan alleen met goede producten.  Wij werken alleen met goede producten van een hoge kwaliteit en met bijzondere en originele smaken. Van de lekkerste Koffie&Koffiebonen tot thee, en van biologische chocolade tot bakmixen uit onze eigen (!) HOMIES lijn. We verzenden naar heel Nederland. Alvast een indruk krijgen van een deel van onze producten? Neem een kijkje in onze webshop.

Uw personeel in Ede echt verrassen? Ook voor lokale bedrijven in Ede kunnen wij originele pakketten samenstellen, bijvoorbeeld met een Koffie&Koffie cadeaubon voor uw medewerkers.

Zelf een leuk idee? We denken graag met u mee.

Met een kerstpakket kunt u op uw eigen manier uw medewerkers en klanten bedanken tijdens kerst. Echt verrassen doe je dan ook met een kerstcadeau dat past bij uw bedrijf. Onze basis cadeaupakketten zijn altijd uit te breiden naar uw wensen. Nu al uw kerstpakket samenstellen? Door vroeg te bestellen, hebben we de tijd om samen het perfecte cadeau samen te stellen, dat origineel is en past bij uw medewerkers en klanten.

Voor iedereen geschikt

Koffie&Koffie verzorgt graag uw zakelijke originele kerstpakketten. Grote aantallen relatiegeschenken voor grote bedrijven, maar ook kleine aantallen originele koffie pakketten & thee pakketten. Kerstpakket voor coffeelovers en cadeaus voor echte foodies. De leukste en lekkerste cadeaus voor kerst of juist voor de andere feestdagen, originele kerstpakketten voor medewerkers en bijzondere kerstcadeaus voor klanten. Luxe food kerstpakketten en koffiepakketten. Healthy food pakketten voor kerst. Kleine kerstpakketten voor uw familiebedrijf. Kortom, voor iedereen het geschikte pakket, maar altijd origineel, bijzonder en anders dan anders. De leukste cadeaus, origineel en met een mooi design verpakt.

0

Your Cart