HOMIES Bio Amandelen Wit Kokos (130 gram)

HOMIES Bio Amandelen Wit Kokos

Écht iets lekkers proeven? Probeer onze Homies Amandelen met witte chocolade en kokos.

Een heerlijke combinatie van een crunchy amandel met die typische bijzondere smaak, zachte witte chocolade en geraspte kokos erbovenop. Niet alleen prachtig om te zien, maar vooral ook héél erg lekker!

Onze HOMIES Bio Amandelen Wit met Kokos zijn een echte favoriet van onze klanten, en ook een echte topper op bruiloften, als hip alternatief voor bruidssuiker. (Zie ook HOMIES Mini voor gepersonaliseerde bedankjes voor op jouw event of bruiloft!)

En helemaal fijn… de HOMIES Amandelen Wit Kokos zijn helemaal biologisch, van amandel tot kokos! Dat geeft een éxtra goed gevoel.

Homies Chocolade

Homies is onze eigen lijn met favorites van Koffie&Koffie, hartstikke uniek dus! De leukste producten voor thuis, voor jou of als origineel en leuk cadeautje. Voor onze Homies Chocolade zijn we altijd op zoek naar de meest bijzondere, maar vooral lekkerste ingrediënten & smaken, in heerlijke chocolade, van de beste kwaliteit.

De chocolade zit in een mooi & handig afsluitbaar zakje, maar of dat nodig is… 😉

 

 3,95

Uitverkocht

Beschrijving

HOMIES Bio Amandelen Wit Kokos Écht iets lekkers proeven? Probeer onze Homies Amandelen met witte chocolade en kokos. Een heerlijke combinatie van een crunchy amandel met die typische bijzondere smaak, zachte witte chocolade en geraspte kokos erbovenop. Niet alleen prachtig om te zien, maar vooral ook héél erg lekker! Onze HOMIES Bio Amandelen Wit met […]

Extra informatie
Gewicht130 g