Homies Tote Bag – ‘Enjoy the little things’ SOLD OUT

Wat gingen ze enorm hard! Alle Homies-totebags zijn hé-le-maal uitverkocht. Was je net te laat en wil je zeker zijn dat jij als eerste een Homies-tasje bemachtigt als ze opnieuw binnenkomen? Mail ons dan: info@koffie-en-koffie.nl en wij houden je op de hoogte!

Onze stevige tassen zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en klimaat neutraal geproduceerd. De tassen voldoen aan het Fairtrade-keurmerk en worden bedrukt met inkt op waterbasis. Helemaal verantwoord dus!

De tas is 38×42 cm en heeft lange hengsels, perfect maatje dus voor lekker shoppen, studie/werk of een festival.

Een Homies tas als perfect en origineel cadeautje voor een echte koffiegek? Wij verzenden naar heel Nederland. Klik bij het afrekenen op ‘Verzenden naar ander adres’ en schrijf bij Opmerkingen een persoonlijk bericht voor degene die je wilt verrassen. Wij zorgen voor een mooie cadeauverpakking en de verzending!

Nu alvast snel bestellen en afhalen in de winkel kan natuurlijk ook.

 

 

 

 

 9,95

Uitverkocht

Beschrijving

Wat gingen ze enorm hard! Alle Homies-totebags zijn hé-le-maal uitverkocht. Was je net te laat en wil je zeker zijn dat jij als eerste een Homies-tasje bemachtigt als ze opnieuw binnenkomen? Mail ons dan: info@koffie-en-koffie.nl en wij houden je op de hoogte! Onze stevige tassen zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en klimaat neutraal geproduceerd. […]