Custom kerstpakket samenstellen

Let op: De eerste bestelperiode voor kerstpakketten op maat is voorbij. Neem contact op voor een last-minute aanvraag op maat of bestel direct onze Koffie&Kerst Giftbags en -boxes in de webshop!

Spreekt onze hippe, originele en creatieve stijl je aan, maar wil je graag je eigen kerstpakket samenstellen? Onze voorbeelden voor kerstpakketten bekeken, maar wil je graag een nog unieker pakket voor jouw unieke bedrijf? Dat kan zeker.

Neem contact met ons op! Geef jouw wensen, ideeën, gewenst aantal pakketten en budget door, en wij gaan aan de slag en zullen een uniek & persoonlijk kerstpakket samenstellen. Van hip en Scandinavisch tot klassiek en tijdloos. Van enkele stuks tot grote aantallen, allemaal hetzelfde, of verschillende pakketten.. Wij zijn net zo flexibel als jij!

Onze eigen collectie bestaat uit onze unieke koffies en populaire eigen HOMIES lijn, met theetjes, (biologische) chocolade & bakmixen volgens eigen recept.  Alle pakketten zijn uit te breiden met gerelateerde food & non-food producten, zoals Scandinavisch design servies. Zelf nog een ander leuk idee? Doordat wij zelf onze producten inkopen & ontwikkelen, met oog voor stijl & creativiteit, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Neem direct contact met ons op, wij denken heel graag mee!

Bestellen & Bezorgen:

Bestel dit originele kerstpakket nu voor al je (zakelijke) contacten. Via de webshop kun je gemakkelijk je favoriete pakketten kiezen, bestellen en veilig betalen. Wij zullen de kerstpakketten samenstellen, zorgen voor een mooie, hippe kerstverpakking en snelle verzending binnen heel Nederland. Maar bestel snel, voor je het weet, is het alweer kerst. Bij (zeer) grote aantallen pakketten nemen wij na het plaatsen van de bestelling eventueel contact op voor aangepaste verzendkosten.

Staat uw bedrijf in (de buurt van) Ede? Uiteraard is het ook altijd mogelijk bestellingen gratis af te halen in onze winkel in Ede. De koffie staat klaar 🙂

 

Beschrijving

Spreekt onze hippe, originele en creatieve stijl je aan, maar wil je graag je eigen kerstpakket samenstellen? Geef jouw wensen, ideeën, gewenst aantal pakketten en budget door, en wij gaan aan de slag met het samenstellen van een uniek & persoonlijk kerstpakket. Van hip en Scandinavisch tot klassiek en tijdloos. Van enkele stuks tot grote aantallen, allemaal hetzelfde, of verschillende pakketten… Wij zijn net zo flexibel als jij!