• K&K Kerstpakket Thee Tijd voor Jezelf
  • Kerstpakket samenstellen
  • Kerstpakket thee

Kerstpakket Thee – Tijd voor jezelf – Op aanvraag

Let op: Dit is een voorbeeld van een kerstpakket op maat. Neem contact op voor een last-minute aanvraag op maat of bestel direct onze Koffie&Kerst Giftbags en -boxes.

Kerstpakket Thee: “Tijd voor jezelf”

Winter is tijd voor heerlijke avondjes op de bank, lieve vrienden & familie en gezellige gesprekken. Of heerlijk tijd voor jezelf met dikke wollen sokken aan, onder een dekentje met een goed boek. Heerlijke thee in een design-theepot & bijzondere chocolade maken het helemaal af. Met dit kerstpakket thee geef je instant gezelligheid!

Door de originele (en jummy!) luxe inhoud, het trendy Scandinavische design van de theepot en de kerstige Homies verpakkingen is iedereen direct in kerstsfeer. Het kerst thee cadeaupakket is geschikt voor iedereen, succes gegarandeerd!

Inhoud:

  • Design theepot – Scandinavisch design (eventueel uit te breiden met bijpassende bijzondere theekopjes)
  • Zakje Homies losse thee (Keuze uit verschillende echt winterse smaken, bijvoorbeeld Homies Open Haard Romance thee)
  • Zakje Homies (biologische) Chocolade uit de nieuwe Homies kerst-lijn (Ook weer heel winters verpakt)
  • T-sac papieren theefilters: Vergeet het thee-ei! Speciaal voor de losse Homies thee

Bekijk ook eens ons andere thee kerstpakket: “Theemuts”. Liever een koffie kerstpakket? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk ook eens ons K&K Giftbox ‘Pop the bubbles’

Bestellen & Bezorgen:

Bestel dit originele kerstpakket nu voor al je (zakelijke) contacten. Via de webshop kun je gemakkelijk je favoriete pakketten kiezen, bestellen en veilig betalen. Wij maken de pakketten klaar, zorgen voor een mooie kerstverpakking en snelle verzending binnen heel Nederland. Maar bestel snel, voor je het weet, is het alweer kerst. Bij (zeer) grote aantallen pakketten nemen wij na het plaatsen van de bestelling eventueel contact op voor aangepaste verzendkosten.

Staat uw bedrijf in (de buurt van) Ede? Uiteraard is het ook altijd mogelijk bestellingen gratis af te halen in onze winkel in Ede. De koffie staat klaar 🙂

Koffie&Koffie Kerstpakketten 2018

Zelf nog aanvullingen op dit pakket? Dat is natuurlijk mogelijk. Neem contact op en vertel ons wat je graag nog meer bij dit pakket wilt. Bekijk ook eens onze andere kerstpakketten!

Voor vragen over dit kerstpakket of een van onze producten, neem gerust contact op.

 45,00

Uitverkocht

Beschrijving

Kerstpakket Thee: “Tijd voor jezelf”

Winter is tijd voor heerlijke avondjes op de bank, lieve vrienden & familie en gezellige gesprekken. Of heerlijk tijd voor jezelf met dikke wollen sokken aan, onder een dekentje met een goed boek. Heerlijke thee in een design-theepot & bijzondere chocolade maken het helemaal af. Met dit thee kerstpakket geef je instant gezelligheid!