• K&K Koffie Kerstpakket Koffieliefde
  • Koffie Kerstpakket

Koffie Kerstpakket – Koffieliefde – Op aanvraag

Let op: Dit is een voorbeeld van een kerstpakket op maat. Neem contact op voor een last-minute aanvraag op maat of bestel direct onze Koffie&Kerst Giftbags en -boxes.

Koffie kerstpakket – “Koffieliefde”

Nog nooit was koffie zo populair. Niemand kijkt echt meer op wanneer jij je koffie gecustomized bestelt (skinny, decaf en vanilla of juist een extra shot espresso). Snel een foto op Instagram, mooie coffee quote erbij en gaan.  Nederland begint echt een eigen koffiecultuur te ontwikkelen. En dat mag gevierd worden! De geur van verse koffie in de ochtend, met zelfgebakken lekkers… Een espresso na het (kerst)diner met de bijzondere smaak van chocolade. Dit heerlijke koffie kerstpakket is voor elk moment van de dag! Ontdek je creatieve zelf, heerlijk samen bakken met de Homies Bakmix en experimenteer erop los met de heerlijke winterse koffiesiroop. Verwen jezelf met de smaak van Koffie&Koffiebonen en geniet van je favoriete koffie & Homies chocolade combi. 

Inhoud:

  • Koffiebonen Espresso 250 gram (onze populaire eigen melange Koffie&Koffiebonen, 100% Arabica)
  • Koffiebonen Café crème 250 gram (onze populaire eigen melange Koffie&Koffiebonen, 100% Arabica)
  • Homies Bakmix uit de nieuwe Homies Wintercollectie
  • Koffiesiroop (in een heerlijk winterse smaak)
  • Zakje Homies (biologische) chocolade uit de nieuwe Homies kerst-lijn (Ook weer heel winters verpakt)

Bekijk ook eens ons andere koffie kerstpakket: “Scandinavische FIKA” en Giftbox POP THE BUBBLES!.

Bestellen & Bezorgen:

Bestel dit originele kerstpakket nu voor al je (zakelijke) contacten. Via de webshop kun je gemakkelijk je favoriete pakketten kiezen, bestellen en veilig betalen. Wij zorgen voor een mooie kerstverpakking en snelle verzending binnen heel Nederland. Maar bestel snel, kerst komt al dichterbij. Bij (zeer) grote aantallen pakketten nemen wij na het plaatsen van de bestelling eventueel contact op voor aangepaste verzendkosten.

Uiteraard is het ook altijd mogelijk bestellingen gratis af te halen in onze winkel in Ede.

Koffie & Koffie Kerstpakket 2018

Zelf nog aanvullingen op dit pakket? Dat is natuurlijk mogelijk, neem contact op en vertel ons wat je graag nog meer bij dit pakket wilt. Wij helpen graag. Bekijk ook eens onze andere kerstpakketten!

 25,00

Uitverkocht

Beschrijving

Koffie Kerstpakket – “Koffieliefde”

Nog nooit was koffie zo populair. Niemand kijkt echt meer op wanneer jij je koffie gecustomized bestelt (skinny, decaf en vanilla of juist een extra shot espresso). Snel een foto op Instagram, mooie coffee quote erbij en gaan.  Nederland begint echt een eigen koffiecultuur te ontwikkelen. En dat mag gevierd worden! De geur van verse koffie in de ochtend, met zelfgebakken lekkers… Een espresso na het (kerst)diner met de bijzondere smaak van chocolade. Dit heerlijke koffieverwenpakket is voor elk moment van de dag! Ontdek je creatieve zelf, heerlijk samen bakken met de Homies Bakmix en experimenteer erop los met de heerlijke winterse koffiesiroop. Verwen jezelf met de smaak van Koffie&Koffiebonen en geniet van je favoriete koffie & Homies chocolade combi.