K&K Peru Tunki

K&K Peru Tunki koffie

Yes! Deze fantastische speciale koffie weer, tijdelijk, terug in het assortiment.

De eigenwijze lama op de verpakking zegt het eigenlijk al.. dit is een heel speciale koffie! Heel blij zijn wij om deze bijzondere koffie toe te voegen als tijdelijke seizoensspecial.

Een prachtige exclusieve lot bonen, afkomstig van enkele kleine koffieboeren uit Peru. De Peru Tunki koffie heeft veel awards gewonnen, en dat is terecht. Een rijk, perfect gebalanceerde koffie, en dan ook nog uit bijzonder koffieland Peru, dat vind je niet gauw. De koffiebonen zijn in het land van herkomst biologisch gecertificeerd.

Voor de echte koffieliefhebbers is er keus tussen bonen, cafetière- en filtermaling. In 250 grams verpakking. Wij vinden hem heerlijk als goede espresso, maar vooral ook in de filter & cafetière komt het bijzondere karakter van deze koffie goed tot z’n recht.

 8,50

Clear selection
Beschrijving

K&K Peru Tunki koffie Yes! Deze fantastische speciale koffie weer, tijdelijk, terug in het assortiment. De eigenwijze lama op de verpakking zegt het eigenlijk al.. dit is een heel speciale koffie! Heel blij zijn wij om deze bijzondere koffie toe te voegen als tijdelijke seizoensspecial. Een prachtige exclusieve lot bonen, afkomstig van enkele kleine koffieboeren […]

Extra informatie
Gewicht250 g
Maling

Bonen, Cafetièremaling, Filtermaling

Artikelnummer: Niet beschikbaar.