Custom taart
met eetbare bloemen

NO MATTER THE QUESTION, THE ANSWER IS ALWAYS CAKE

Sommige momenten zijn zó speciaal dat ze vragen om een unieke taart! Naast onze reguliere taarten uit de winkel, maken wij ook feestelijke layered bloementaarten met echte eetbare bloemen.

Smaak: Een taart moet vooral heerlijk smaken! Voor de cake kun je bijvoorbeeld kiezen tussen vanille-bosvruchten, zucchini-blueberry-lemon, chocolate-zucchini of carrotcake. Ook vegan opties mogelijk.

Decoratie: We houden van een natuurlijke uitstraling, en maken werken daarom vooral met fruit & speciale (duurzaam gekweekte) eetbare bloemen. Hierbij kunnen we rekening houden met bepaalde kleurthema’s.

Om de taart helemaal af te maken, kun je kiezen voor een bijpassende caketopper. Gepersonaliseerde caketoppers (bijv. met naam) in overleg.

Beschikbaarheid & bestellen: Layered bloementaarten zijn mogelijk vanaf +/- 12 – 15 personen, vanaf €85. Om te bestellen, kun je ons mailen op info@koffie-en-koffie.nl met de gelegenheid, datum, aantal personen (vanaf 12-15 personen) en kleurenthema. 

Een bepaalde taart gezien op onze social media of site? Laat het dan ook even weten.

Let op! Custom stapeltaarten kosten veel voorbereiding, planning en aandacht, naast alle taarten uit de winkel. Onze beschikbaarheid is dus beperkt. Neem je daarom ruim van tevoren, uiterlijk 1-2 weken, contact op? Voor reguliere cakes uit ons assortiment kun je ons mailen.
Voor onze bloementaarten als bruidstaart is het aan te raden minimaal enkele maanden van tevoren een gesprek in te plannen om mogelijkheden en wensen te bespreken, en de datum vast te leggen.
Taart bestellen Ede, verjaardagstaart Ede, taart ede Ede

Beschrijving

NO MATTER THE QUESTION, THE ANSWER IS ALWAYS CAKE