• Babyshower taart
  • Vegan Lemon - Poppyseed Cake
  • Babyshower taart - Genderrevealtaart
  • Vegan Layer Cake Carrotcake Carameldrip
  • Vegan Layer Cake Carrotcake Carameldrip

Custom taart

NO MATTER THE QUESTION, THE ANSWER IS ALWAYS CAKE

Speciale wensen? Een gelaagde verjaardagstaart? Unieke taartjes voor een babyshower? Gender reveal cake? Een taart in een bepaald thema? Die ene taart van onze Instagram? Een vegan of glutenvrije taart? Of een heel taartenbuffet? Er is van alles mogelijk & wij bakken met veel liefde. Vul hieronder dit aanvraagformulier in met alvast je eerste wensen, ideeën en vragen, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor mogelijkheden. Custom taarten kosten veel voorbereiding, planning en aandacht, en onze beschikbaarheid is dus beperkt. Neem je daarom ruim van tevoren, uiterlijk 1-2 weken, contact op?

Voor bruidstaarten is het aan te raden minimaal enkele maanden van tevoren een gesprek in te plannen om mogelijkheden en wensen te bespreken, en de datum vast te leggen.

Taart bestellen Ede

Beschrijving

NO MATTER THE QUESTION, THE ANSWER IS ALWAYS CAKE Speciale wensen? Een gelaagde verjaardagstaart? Unieke taartjes voor een babyshower? Gender reveal cake? Een taart in een bepaald thema? Die ene taart van onze Instagram? Een vegan of glutenvrije taart? Of een heel taartenbuffet? Er is van alles mogelijk & wij bakken met veel liefde. Vul […]