• Babyshower taart
  • Vegan Lemon - Poppyseed Cake
  • Babyshower taart - Genderrevealtaart
  • Vegan Layer Cake Carrotcake Carameldrip
  • Vegan Layer Cake Carrotcake Carameldrip

Custom taart

NO MATTER THE QUESTION, THE ANSWER IS ALWAYS CAKE

Speciale wensen? Een gelaagde verjaardagstaart met eetbare bloemen & een (gepersonaliseerde) caketopper? Unieke taartjes voor een babyshower? Gender reveal cake? Een taart in een bepaald thema? Die ene taart van onze Instagram? Een vegan of glutenvrije taart? Of een heel taartenbuffet met een layercake in het midden?

Naast onze reguliere taarten, denken we voor bijzondere gelegenheden graag mee om (met veel liefde!) éxtra feestelijke en speciale layertaart(en) te bakken. Stapeltaarten / layercakes zijn mogelijk vanaf +/- 12 – 15 personen.

Vul hieronder dit aanvraagformulier in met alvast je eerste wensen, ideeën en vragen, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor mogelijkheden.

Let op! Custom taarten kosten veel voorbereiding, planning en aandacht, en onze beschikbaarheid is dus beperkt. Neem je daarom ruim van tevoren, uiterlijk 1-2 weken, contact op? Voor reguliere cakes uit ons assortiment kun je ons mailen.

Voor bruidstaarten is het aan te raden minimaal enkele maanden van tevoren een gesprek in te plannen om mogelijkheden en wensen te bespreken, en de datum vast te leggen.

Taart bestellen Ede

Beschrijving

NO MATTER THE QUESTION, THE ANSWER IS ALWAYS CAKE Speciale wensen? Een gelaagde verjaardagstaart met eetbare bloemen & een (gepersonaliseerde) caketopper? Unieke taartjes voor een babyshower? Gender reveal cake? Een taart in een bepaald thema? Die ene taart van onze Instagram? Een vegan of glutenvrije taart? Of een heel taartenbuffet met een layercake in het […]