Taart(en) bestellen

Taart bestellen Ede

Verjaardag, afscheid op het werk, groot feest of gewoon omdat je er zin in hebt.. taart kan altijd! Op zoek naar heerlijke taarten voor thuis, op kantoor of voor je bijzondere feest? Onze taarten zijn natuurlijk ook voor thuis te bestellen!

Ons assortiment

Al jouw favoriete taarten uit de winkel zijn ook voor thuis te bestellen. Natuurlijk onze soorten appeltaarten, maar ook cheesecakes met heerlijke handgemaakte toppings (aardbei/framboos/witte chocolade, salted caramel of pumpkin spice), carrotcaketruffeltaartbrowniesvegan cake en bananabread  en natuurlijk onze beroemde zucchini-blueberry cake… Al deze taarten en nog véél meer lekkers, kun je eenvoudig bestellen door ons even te mailen (info@koffie-en-koffie.nl) of te bellen (0318-654904). Onze appeltaarten kun je ook direct hier online bestellen via onze webshop.

Custom cake

Speciale wensen? Een gelaagde verjaardagstaart? Unieke taartjes voor een babyshower? Gender reveal cake? Een taart in een bepaald thema? Die ene taart van onze Instagram? Een vegan of glutenvrije taart? Of een heel taartenbuffet? Er is van alles mogelijk & wij bakken met veel liefde. Vul hier het aanvraagformulier in met alvast je eerste wensen, ideeën en vragen, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor mogelijkheden.

Beschrijving

Taart bestellen Ede Verjaardag, afscheid op het werk, groot feest of gewoon omdat je er zin in hebt.. taart kan altijd! Op zoek naar heerlijke taarten voor thuis, op kantoor of voor je bijzondere feest? Onze taarten zijn natuurlijk ook voor thuis te bestellen! Ons assortiment Al jouw favoriete taarten uit de winkel zijn ook […]