De campings in de buurt van Ede stromen vol en de zomervakantie is nu echt officieel begonnen… Het is zomer in Ede!

Of je nu elke dag in de stad te vinden bent of voor het eerst op de camping in de zomer in Ede staat, wij staan zoals altijd voor je klaar. Met onze koffie en taartjes of borrels op het terras, homemade ijskoffies to go of lekker lunchen in Ede.

Iets leuks doen met vriendinnen in de zomervakantie? Ook nu kun je reserveren voor een gezellige Tea-Special, bomvol zomerse theetjes en heerlijk zoets! Dit kan ook op vrijdagavond!

Elke vrijdagavond zijn wij open tijdens de koopavond in Ede, om met je vrienden de week af te sluiten en het weekend in te luiden, compleet met wijntjes, bier (of een Gin-Tonic) & hapjes.

Binnenkort wordt Ede nóg gezelliger tijdens de fijne Heidemarkten en als afsluiting de Heideweek, dé feestweek van het jaar in Ede en een van de grootste evenementen in Gelderland. De Heideweek is dit jaar van 23 t/m 31 augustus. Zorg dus dat je erbij bent! En kom vooral gezellig langs, of je nu zin hebt in koffie & taart, een frisse salade tussen de festiviteiten door, een uitgebreide Tea Special of een drankje en hapje aan het einde van de middag.

0

Your Cart