Koffiebonen Café crème (1000 gram)

Op zoek naar lekkere koffiebonen? Onze Café crème koffiebonen zijn een 100% Arabica melange van koffiebonen uit Brazilië,Colombia, Guatemala en Kenia. Rond van smaak.

Elke dag genieten van onze koffie op het werk? Onze bonen zijn natuurlijk ook zakelijk te bestellen.

Koffie&Koffiebonen

Bij ons geen talloze soorten bonen, maar (na een lange speurtocht) twee uitstekende melanges Arabica bonen waar we volledig achter staan, helemaal uitgebalanceerd volgens onze smaak. Never change a winning team, toch?

Naast onze twee Koffie&Koffiemelanges hebben we regelmatig een of twee speciale bonen met een eigen karakter, passend bij het seizoen, die je ook echt geprobeerd moet hebben.

Benieuwd naar onze bonen? Bestel ze gelijk of kom proeven in Ede!

Koffie&Koffiebonen op kantoor
Uw bedrijf wil zich onderscheiden en heeft een uniek karakter. Onze koffie met eigen karakter en ronde, stevige smaak draagt hier graag aan bij. Onze bonen zijn daarom ook te bestellen voor uw koffiemachine. Verras medewerkers en klanten met de geur en smaak van onze koffiebonen op kantoor. Prijzen zijn afhankelijk van de grootte en frequentie van uw bestellingen. Neem vooral contact op voor een offerte voor onze koffiebonen op kantoor, zodat u straks elke ochtend ook op het werk kunt genieten van uw favoriete kop koffie!

 18,75

Op voorraad

Beschrijving

100% Arabica melange van koffiebonen uit Brazilië,Colombia, Guatemala en Kenia. Rond van smaak.

Extra informatie
Gewicht1000 g