Lekker lunchen in Ede! Naast je favoriete koffie en taartjes zijn we er natuurlijk ook voor de lunch.  Ja, het klopt, onze menukaart staat niet online. We laten ons graag inspireren door verse producten en het seizoen.

Wat er op onze menukaart staat? Heerlijke broodjes & frisse salades, met liefde vers bereid met de beste producten, & verse sapjes (of wijntjes & prosecco voor speciale momenten!). En uiteraard zoveel mogelijk homemade, want dat proef je!

Speciale (dieet)wensen? Laat het ons weten, we denken graag mee! We hebben uiteraard altijd meerdere vegetarische en een vegan optie beschikbaar. Let op: Bij Koffie&Koffie werken we veel met gluten & noten. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen onze producten dus altijd sporen van gluten en noten bevatten.

Geen tijd om uitgebreid te lunchen of wil je graag onze lekkere broodjes meenemen voor de kantoorlunch? Onze broodjes maken we natuurlijk ook ‘to go’. Bel ons even van tevoren om je broodjes te bestellen, dan zorgen we dat de broodjes vers voor je klaarstaan. 

Op zoek naar een leuke plek om zakelijk te lunchen in Ede? Wij staan voor je klaar met homemade kwaliteitsproducten en aandacht in een huiselijke setting. Uitgebreide arrangementen ook mogelijk.

Voor een lunch op locatie, bijvoorbeeld catering voor een feest(je) of bedrijfsevenement, neem contact met ons op. Healthy broodjes, sapjes, een mooie salade en een lekker homemade taartje als zoete afsluiting? We maken graag een mooi arrangement passend bij jullie gelegenheid.