Welkom op de Koffie&Koffie website! Voor iedereen die ons nog niet kent, leuk dat je ons hebt gevonden! Hier kort wat informatie over ons.

Het is alweer 10 jaar geleden dat wij de eerste koffiebar van Ede openden. De tien jaar zijn voorbij gevlogen en wat hebben we veel meegemaakt in die tijd!

Onze filosofie: zoveel mogelijk huisgemaakte en altijd vers bereide producten serveren in een gezellige setting.

We serveren uiteraard een heerlijke kop koffie, maar ook thee (ja echt), homemade (appel)taart (en veel meer lekkers), lunch & gezellige borrels.  Daarnaast kun je bij ons terecht voor koffie én taart to go en arrangementen zoals een Tea Special of Afternoon Tea (of bijvoorbeeld een speciaal babyshower arrangement) Reserveren kan direct hier! Ook zijn we op vrijdagavond geopend: bijvoorbeeld voor al je vri-mi-borrels. Het is ook mogelijk onze winkel na sluitingstijd af te huren voor je feestje, feestelijke borrel of zakelijke receptie. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden!

Maar we zijn er ook voor thuis of op kantoor! Verschillende kantoren genieten al elke dag van bijzondere koffie op het werk met onze Koffie&Koffiebonen. De leukste en lekkerste producten & cadeautjes voor thuis koop je in de winkel of via onze webshop. Onze Koffie&Koffiebonen natuurlijk, maar ook heerlijke thee en de lekkerste exclusieve producten van ons eigen (!), steeds populairder wordende merk Homies. 

Op zoek naar originele taartjes (zoals onze homemade appeltaarten, chocoladetaart, cheesecake, zucchinicake of juist healthy vegan taartjes) voor jouw feestje, receptie, bruiloft, borrel of verjaardag in Ede? Wij bakken met liefde de allerlekkerste taarten op bestelling, van losse taarten tot taartentafel & custom layercakes. Bestel de appeltaarten direct via onze webshop of neem contact met ons op voor al onze taartjes & mogelijkheden!

Bijzondere catering op jouw feest of zakelijk evenement? Van brunch/ healthy lunch tot high tea en van hapjes tot gestyled taartenbuffet op locatie… mail (info@koffie-en-koffie.nl) ons jouw wensen.

Wij zijn er uiteraard ook voor de zakelijke klant. Van Koffie&Koffiebonen op het werk tot originele kerstpakketten, de leukste relatiegeschenken of een borrel of vergadering in onze winkel, wij denken graag mee!

Kijk rustig rond op onze website en lees meer over Koffie&Koffie en waar wij ons iedere dag met liefde mee bezig houden. Heb je nog vragen, mail of bel gerust, of kom gezellig langs!

Graag tot ziens!

Koffie&Koffie

0

Your Cart