Welkom bij Koffie&Koffie! Voor iedereen die ons nog niet kent, leuk dat je ons hebt gevonden! Hier kort wat informatie over ons.

Het is alweer 13 jaar geleden dat wij de eerste koffiebar van Ede openden. De tijd is voorbij gevlogen en wat hebben we veel meegemaakt in die tijd!

Onze filosofie: zoveel mogelijk huisgemaakte en altijd vers bereide producten serveren in een gezellige setting.

Koffie&Koffie Ede

We serveren uiteraard een heerlijke kop koffie, maar ook thee (ja echt), homemade taarten (en veel meer lekkers), lunch & gezellige borrels.

Reserveren

Reserveren is op dit moment niet meer verplicht. Wil je zeker zijn van een tafeltje op een specifieke tijd, dan kan dit natuurlijk wel. Dit kan eenvoudig via de button ‘reserveren‘. Voor grotere groepen (>6 personen), bel je ons even? Spontaan langskomen kan natuurlijk altijd, je hoeft nooit lang te wachten op een tafeltje.

Coronamaatregelen

Bekijk deze pagina voor de laatste update van de coronamaatregelen.

Feestjes & arrangementen

Daarnaast zijn we er voor high tea arrangementen zoals een Tea Special of Afternoon Tea (of bijvoorbeeld een speciaal babyshower arrangement). Mail ons even om te reserveren.

Een feestelijk moment met jouw groep? Binnen openingstijden bieden we, naast onze Tea Specials graag mooie opties voor een borrel. Feestjes en borrels bij Koffie&Koffie buiten openingstijden voor jouw groep zijn mogelijk vanaf 40 personen, afhankelijk van de geldende coronamaatregelen.  Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden, stuur ons een mailtje met het aantal personen, de datum, wensen en budget!

Voor thuis: Online shoppen & taart voor jouw feest!

De leukste en lekkerste producten & cadeautjes voor thuis koop je in de winkel of via onze webshop, zoals onze Koffie&Koffiebonen natuurlijk.

Op zoek naar taarten voor jouw feest, receptie, bruiloft, borrel of verjaardag in Ede? Wij bakken met liefde de allerlekkerste taarten op bestelling, van losse taarten (zoals appeltaart, cheesecake, zucchini-blueberrycake en meer!) tot taartentafels & speciale layered bloemencakes. Neem contact met ons op voor een actueel overzicht van al onze taarten & mogelijkheden!

Zakelijk & op kantoor

Wij zijn er uiteraard ook voor de zakelijke klant. Zo genieten verschillende kantoren al elke dag van bijzondere koffie op het werk met onze Koffie&Koffiebonen. Maar we zijn er ook voor een brunch / lunch / borrel voor op kantoor,  wij denken graag mee!

Catering

Bijzondere catering op jouw feest? Van brunch/ healthy lunch tot high tea en van hapjes tot gestyled taartenbuffet op locatie… mail ons jouw wensen, en we denken graag mee.

Kijk rustig rond op onze website en lees meer over Koffie&Koffie en waar wij ons iedere dag met liefde mee bezig houden. Heb je nog vragen, mail of bel gerust, of kom gezellig langs in Ede!

Graag tot ziens!

Team Koffie&Koffie