Koffie&Koffie is er ook voor de zakelijke klant! Van Koffie & Koffiebonen op kantoor tot zakelijk lunchen en borrels.

Koffie&Koffiebonen op kantoor
Uw bedrijf wil zich onderscheiden en heeft een uniek karakter. Onze koffie met eigen karakter en ronde, stevige smaak draagt hier graag aan bij. Onze bonen zijn daarom ook te bestellen voor uw koffiemachine. Verras medewerkers en klanten met de geur en smaak van onze koffiebonen op kantoor. Prijzen zijn afhankelijk van de grootte en frequentie van uw bestellingen. Neem vooral contact op voor een offerte voor onze koffiebonen op kantoor, zodat u straks elke ochtend ook op het werk kunt genieten van uw favoriete kop koffie!

Lunch van Koffie&Koffie op het werk
Geen tijd om naar buiten te gaan, maar wel zin in een lekkere en gezonde lunch? Een meeting gepland en wil je indruk maken? Heerlijk zakelijk lunchen met lunch van Koffie&Koffie: Verse producten, broodjes en salades met liefde bereid. Verse sapjes & eventueel een homemade taartje als afsluiting? Geef minimaal 1 dag tevoren je bestelling door via de e-mail (info@koffie-en-koffie.nl) of bel ons (0318 – 654 904). Ook grotere aantallen zijn mogelijk! Mail ons je wensen, en wij nemen zo snel mogelijk contact op met de mogelijkheden.

Feestjes, borrels en vergaderingen buiten openingstijden..
U kent ons misschien al van uw zakelijke lunch of de vrijdagmiddagborrel tijdens openingstijden. Maar daarnaast is het ook mogelijk om, buiten openingstijden, onze winkel af te huren voor vergaderingen, recepties of borrel in Ede. Zo kunt u optimaal profiteren van de kwaliteit van onze producten en uiteraard onze kenmerkende gastvrijheid. Wij bieden zowel zoete (thee/koffie/taart) als hartige (prosecco/wijn/bier/fris/huisgemaakte hapjes) arrangementen aan. Neem contact op en vertel ons uw ideeën/wensen, wij denken graag mee!

Catering

Een hippe brunch op kantoor, een uitgebreide borrel of high tea? Met onze creativiteit en liefde voor goed & lekker eten, helpen we graag bij het organiseren van uw event. Neem contact op voor wensen en mogelijkheden.

Taart op kantoor
Verjaardag, afscheid of jubileum op kantoor? Tijd voor taart! Een beetje zat van die standaard traktaties? Onze taarten zijn ook to go te bestellen. Geef uw bestelling minimaal enkele dagen van tevoren door, dan zorgen wij dat we de taarten op tijd hebben klaarstaan. Van onze appeltaarten tot cheesecake en van onze zucchini-blueberry cake tot vegan taart. Speciale, custom layercake voor een jubileum van uw zaak? Ook dat is mogelijk! Grote bestelling? Neem contact met ons op.

Homies MINI

Iets kleins en zoets bij de pauze van een conferentie, een originele verrassing bij de koffie… Het zijn de details die jouw event tot een succes maken. Mooi verpakte treats kunnen daarbij niet ontbreken.
Daarom zijn onze Homies nu ook verkrijgbaar als Homies MINI, kleine zakjes Homies. (+/- 40 grams verpakkingen) Ook biologisch!
Verpakt per 10 in een doos. Homies is ons eigen merk met bijzondere producten, zoals originele chocolade. Perfect als originele en lekkere attentie bij uw bedrijfsevenement, feest, borrel of als mini-cadeautje. Succes gegarandeerd! Neem contact met ons op voor bestellingen.

Kerstpakketten
Het is nog vroeg, maar is uw bedrijf al klaar voor kerst 2019? Of bent u  op zoek naar originele kerstpakketten voor uw medewerkers, klanten & relaties? Neem contact met ons op! We sturen u graag alvast meer informatie en hebben nu alle tijd om het perfecte kerstpakket voor u samen te stellen.

A

0

Your Cart