Koffie&Koffie is er ook voor de zakelijke klant! Van Koffie & Koffiebonen op kantoor tot zakelijk lunchen en borrels.

Koffie&Koffiebonen op kantoor
Uw bedrijf wil zich onderscheiden en heeft een uniek karakter. Onze koffie met eigen karakter en ronde, stevige smaak draagt hier graag aan bij. Onze bonen zijn daarom ook te bestellen voor uw koffiemachine. Verras medewerkers en klanten met de geur en smaak van onze koffiebonen op kantoor. Prijzen zijn afhankelijk van de grootte en frequentie van uw bestellingen. Neem vooral contact op voor een offerte voor onze koffiebonen op kantoor, zodat u straks elke ochtend ook op het werk kunt genieten van uw favoriete kop koffie!

Lunch van Koffie&Koffie op het werk
Geen tijd om naar buiten te gaan, maar wel zin in een lekkere en gezonde lunch? Een meeting gepland en wil je indruk maken? Of een bijzondere nieuwjaarslunch om 2018 goed te beginnen? Heerlijk zakelijk lunchen met lunch van Koffie&Koffie. Geef minimaal 1 dag tevoren je bestelling door via de e-mail (info@koffie-en-koffie.nl) of bel ons (0318 – 654 904). Ook grotere aantallen zijn mogelijk!

Feestjes, borrels en vergaderingen..
U kent ons misschien al van uw zakelijke lunch of de vrijdagmiddagborrel. Maar daarnaast is het ook mogelijk om, buiten openingstijden, onze winkel af te huren voor vergaderingen, recepties of nieuwjaarsborrel in Ede. Zo kunt u optimaal profiteren van de kwaliteit van onze producten en uiteraard onze kenmerkende gastvrijheid. Wij bieden zowel zoete (thee/koffie/taart) als hartige (prosecco/wijn/bier/fris/huisgemaakte hapjes) arrangementen aan. Neem contact op en vertel ons uw ideeën/wensen, wij denken graag mee!

Taart op kantoor
Verjaardag, afscheid of jubileum op kantoor? Tijd voor taart! Een beetje zat van die standaard traktaties? Onze taarten zijn ook to go te bestellen. Geef uw bestelling minimaal een dag van tevoren door, dan zorgen wij dat we de taarten op tijd hebben klaarstaan. Dit kan gemakkelijk hier in onze webshop. Grote bestelling? Neem contact met ons op.

Homies MINI

Iets kleins en zoets bij de pauze van een conferentie, een originele verrassing bij de koffie… Het zijn de details die jouw event tot een succes maken. Mooi verpakte treats kunnen daarbij niet ontbreken.
Daarom zijn onze Homies nu ook verkrijgbaar als Homies MINI, kleine zakjes Homies. (+/- 40 grams verpakkingen) Ook biologisch!
Verpakt per 10 in een doos. Homies is ons eigen merk met bijzondere producten, zoals originele chocolade. Perfect als originele en lekkere attentie bij uw bedrijfsevenement, feest, borrel of als mini-cadeautje. Succes gegarandeerd! Neem contact met ons op voor bestellingen.

Kerstpakketten
Is uw bedrijf al klaar voor kerst 2017? Of bent u nog op zoek naar originele kerstpakketten voor uw medewerkers, klanten & relaties? U kunt onze kerstpakketten terugvinden in de webshop. Neem contact met ons op! We sturen u graag alvast meer informatie en hebben nu alle tijd om het perfecte kerstpakket voor u samen te stellen.

Op de hoogte blijven van onze mogelijkheden? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwbrief!
0

Your Cart