WE’RE HIRING! Kom jij ons team versterken?

In onze koffiebar serveren wij elke dag met liefde de lekkerste koffie, huisgemaakte taart & lunches. Maar er gebeurt zo veel meer achter de schermen! Kom jij ons team versterken?

Van de ontwikkeling van producten tot die bijzondere aandacht voor de gasten en het opleiden van nieuwe teamleden, alles om die unieke Koffie&Koffie sfeer neer te zetten. Wij zoeken iemand die het een uitdaging vindt om hieraan bij te dragen.

Parttime

Hotelschool of horecaopleiding of juist iets compleet anders? Je opleiding is niet het belangrijkste, wat telt is je enthousiasme.

Nog bezig met (de laatste fase van) je studie en heb je doordeweeks minimaal 1 dag vrij of meerdere dagdelen? Of neem je misschien komend schooljaar een tussenjaar? Ook dan kun je solliciteren voor een flexibele bijbaan!

Jij:

– Bent enkele dagen per week beschikbaar (bij voorkeur 3-4 dagen)

– Draagt graag je kwaliteiten bij vanuit je eigen achtergrond en ervaring. Wij geloven in karakter en enthousiasme, je opleiding is extra!

– Hebt absoluut affiniteit met food, en wordt, net als wij, blij van goede, verse en huisgemaakte producten.

– Bent bereid om hard te werken en nieuwe vaardigheden te leren (je bent enthousiast om goede koffie te leren maken, hebt zin in het spitsuur rondom de lunch, maar springt ook bij in de afwas indien nodig.)

– Hebt oog voor detail, klantgerichtheid is jouw tweede natuur en je houdt goed overzicht. (jij ziet waar je op welk moment moet staan, bent alleen tevreden met een perfecte crèmelaag, voelt wat een gast nodig heeft en ziet het direct als de bloemen op tafel vervangen moet worden)

Wij staan klaar om je te verwelkomen én te begeleiden in de Koffie&Koffie family!

Mail je CV, motivatie & beschikbaarheid naar jobs@koffie-en-koffie.nl.

Bijbaan

Ben jij in de zomervakantie (meerdere weken) beschikbaar? En wil je ook komend schooljaar naast je school of studie blijven werken? Of neem jij komend jaar een tussenjaar? Klaar om veel te leren en vrienden voor het leven te maken? Kom ons team versterken. Mail je sollicitatie (met dagen/tijden waarop je beschikbaar bent) en cv naar jobs@koffie-en-koffie.nl of breng deze langs in de winkel en stel jezelf direct even voor!

Open sollicatie

Het is altijd mogelijk een open sollicitatie te sturen naar  jobs@koffie-en-koffie.nl. Vertel ons je motivatie en beschikbaarheid & we nemen contact met je op.

Tot snel bij Koffie&Koffie!

0

Your Cart