Taart bestellen Ede

Verjaardag, afscheid op het werk, groot feest of gewoon omdat je er zin in hebt.. taart kan altijd! Op zoek naar heerlijke taarten voor thuis, op kantoor of voor je bijzondere feest? Al onze taarten zijn natuurlijk ook voor thuis te bestellen!

Ons assortiment

Al jouw favoriete taarten uit de winkel zijn ook voor thuis te bestellen. Natuurlijk al onze verschillende appeltaarten. Maar ook cheesecake met heerlijke toppings (zoals homemade aardbei/framboos topping met witte chocolade of salted caramel), carrotcake, truffeltaart, brownies en onze beroemde zucchini-blueberry-lemon cake… Ook bakken we vegan cakes. Veel van deze taartjes bestel je eenvoudig via de webshop (min. 2 dagen van tevoren ivm de bakplanning)

Andere taarten of last minute iets bestellen? Neem dan even contact met ons op door te mailen (info@koffie-en-koffie.nl) of te bellen (0318-654904).

Op aanvraag

Speciale wensen? Wil je bijvoorbeeld een taartenbuffet of je feest of bruiloft? Mail ons!

Voor bijzondere gelegenheden bakken we ook layertaarten met eetbare bloemen. Lees hier meer.

Vegan taart

We bakken ook graag vegan taarten. Vier jij je feest of bruiloft helemaal 2020 / 2021 en nog op zoek naar bijzondere plantbased taarten op het taartenbuffet? Een feestelijke verjaardagstaart of vegan brownies trakteren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden.