Koffiebonen Espresso (1000 gram)

Op zoek naar lekkere koffiebonen? Onze espresso koffie is een 100% Arabica melange van koffiebonen uit Brazilië, Colombia, Guatemala en Kenia. Stevig van smaak.

Koffie&Koffiebonen

Bij ons geen talloze soorten bonen, maar (na een lange speurtocht) twee uitstekende melanges Arabica bonen waar we volledig achter staan. Onze signature blend, helemaal uitgebalanceerd volgens onze smaak. Never change a winning team, toch?

Naast onze twee Koffie&Koffiemelanges hebben we regelmatig een speciale boon met een eigen karakter, passend bij het seizoen, die je ook echt geprobeerd moet hebben.

Benieuwd naar onze bonen? Bestel ze gelijk of kom proeven in Ede!

Koffie&Koffiebonen op kantoor
Uw bedrijf wil zich onderscheiden en heeft een uniek karakter. Onze koffie met eigen karakter en ronde, stevige smaak draagt hier graag aan bij. Onze bonen zijn daarom ook te bestellen voor uw koffiemachine. Verras medewerkers en klanten met de geur en smaak van onze koffiebonen op kantoor. Prijzen zijn afhankelijk van de grootte en frequentie van uw bestellingen. Neem vooral contact op voor een offerte voor onze koffiebonen op kantoor, zodat u straks elke ochtend ook op het werk kunt genieten van uw favoriete kop koffie!

 19,75

Op voorraad

Beschrijving

100% Arabica melange van koffiebonen uit Brazilië,Colombia, Guatemala en Kenia. Stevig van smaak.

Extra informatie
Gewicht1000 g