☆ Koffie&Kerst Giftbags ☆ Kerstpakket

Op dit moment is niet meer mogelijk om online Koffie&Kerst Giftbags te bestellen. Bestel je losse cadeautjes (van verschillende Koffie&Koffiebonen tot onze eigen HOMIES thee & chocolade) in onze webshop. Voor mogelijkheden voor lastminute kerstpakket / Giftbags bestellingen, neem contact met ons op!

Echt een origineel cadeau geven voor de feestdagen?  Speciaal voor de decembermaand hebben we ontzettend leuke Koffie&Kerst giftbags en giftboxes gevuld met de állerleukste, állerlekkerste & bijzondere producten van Koffie&Koffie! Daar word je gegarandeerd blij van. Een unieke kans voor een origineel lastminute kerstpakket dus! Kies je thema: koffie / thee / sweets, en wij maken de ideale giftbag. Kun je niet kiezen?

Kies voor ‘All of the above‘ en we maken een perfecte mix. De giftbags en boxen zijn er voor ieder budget, er is keuze uit S (20 euro), M (35 euro) of L (55 euro).  Het ideale cadeau dus voor…. eigenlijk iedereen!

Een ander budget? Neem contact met ons op voor mogelijkheden.

Natuurlijk ziet de giftbag er mooi verpakt uit, zodat je altijd een hip & origineel cadeau in kerstsfeer geeft!

Wij hebben de afgelopen tijd de allerleukste cadeaus, zowel food als non-food verzameld & ontworpen, speciaal voor de gezellige decembermaanden. Van HOMIES Pink Hot Chocolate tot Winter Nights thee, Scandinavisch design mokken, heerlijke (biologische) chocolade in bijzondere smaken, natuurlijk onze heerlijke signature blend koffies! Producten die je dus niet zomaar ergens anders in Nederland vindt, zo geef je altijd een uniek & persoonlijk cadeau. Wij vullen met veel liefde & creativiteit de giftbags met verschillende van deze heerlijke (december)cadeaus.

De giftbag is geschikt als waanzinnig leuk cadeau onder de kerstboom voor de koffiefanaat, de theelover en/of de zoetekauw. Maar is ook een ideaal kerstpakket!

Niet zo van de verrassingen, een groter budget of wil je persé die éne speciale koffieboon of smaak HOMIES in je giftbox? Laat het ons weten (bijvoorbeeld bij opmerkingen tijdens het bestellen of stuur een mail: info@koffie-en-koffie.nl) en wij houden er rekening mee! Maar langskomen in de winkel & zelf je eigen giftbox samenstellen kan natuurlijk ook altijd!

Let op: Na bestellen nemen we contact op voor de leverdag. Vooraf overleggen, een grote bestelling of een specifieke datum de giftbag(s) nodig? Mail ons: info@koffie-en-koffie.nl

 20,00 55,00

Clear selection
Beschrijving

Echt een origineel cadeau geven voor de feestdagen?  Speciaal voor de decembermaand hebben we ontzettend leuke Koffie&Kerst giftbags en giftboxes gevuld met de állerleukste, állerlekkerste & bijzondere producten van Koffie&Koffie! Daar word je gegarandeerd blij van. Kies je thema: koffie / thee / sweets, en wij maken de ideale giftbag. Kun je niet kiezen?

Kies voor ‘All of the above‘ en we maken een perfecte mix. De giftbags en boxen zijn er voor ieder budget, er is keuze uit S (20 euro), M (35 euro) of L (55 euro).  Het ideale cadeau dus voor…. eigenlijk iedereen!

Extra informatie
Gewicht2500 g
Grootte

S, M, L

Thema

Koffie, Thee, Sweets, All of the above!

Artikelnummer: N/B.