Babyshower in Ede bij Koffie&Koffie

Een kleintje op komst? Dat moet gevierd worden! Lekker de mama in spé verwennen met een heerlijk momentje om te genieten met familie&vrienden (voor de slapeloze nachten beginnen ;)). Ook helemaal leuk, en uniek bij Koffie&Koffie, een echt stoere babyborrel voor de papa’s in spé! Op zoek naar een bijzondere én lekkere taart (boy / girl ), ook dat bakken wij natuurlijk graag!

Op dit moment is door de corona-maatregelen voor de horeca onze tafelindeling in de winkel anders dan normaal, en is het niet mogelijk om groepen te ontvangen. Een babyshower in de winkel is daarom tijdelijk niet mogelijk. Wil je een babyshower arrangement voor thuis? Dat kan natuurlijk wel! Stuur ons een mailtje, en wij zorgen dat de hapjes, taartjes en lekkere thee voor jullie klaarstaan om opgehaald te worden!

Babyshower Tea Special – €24,50 p.p. 

  • Vanaf 5 personen
  • Verschillende smaken losse thee.
  • Zoete homemade taarten
  • & hartige hapjes
  • Aangepast aan blauw / roze / neutraal thema
  • Mail ons voor reserveringen: info@koffie-en-koffie.nl

Kraamfeest

Ook leuk! Een kraamfeest of babyborrel als de baby er is. Een mooi moment om je baby te showen aan alle familie&vrienden met je prachtige baby als stralend, trots middelpunt! Wij zorgen voor feestelijke aankleding en heerlijke hapjes en / of een heel taartenbuffet! Mail ons voor meer informatie&mogelijkheden.

It’s a boy / It’s a girl / Boy or Girl Babytaart

Vieren dat er een kleintje op komst is? Of  wil je vieren dat hij of zij er éindelijk is met een heerlijke geboortetaart?! (inclusief gepersonaliseerde caketopper met de naam van jullie kindje natuurlijk!)

Kortom: Op zoek naar een mooie, maar vooral ook lekkere taart? Wij bakken graag een unieke, persoonlijke taart voor jullie! Neem contact met ons op, voor alle mogelijkheden.