Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 9:30-17:30 uur.
Vrijdag: 9.30 - 21.00 uur koopavond!

Corona maatregelen

Update: vanwege de verplichte corona-maatregelen moeten we helaas weer (tijdelijk) sluiten. We hopen jullie snel weer te mogen ontvangen!

Sinds 1 juni hebben we veel van jullie al mogen verwelkomen voor onze koffie, taartjes, lunch & borrels, binnen en op het terras. Het reserveren wende snel en alle andere maatregelen werden goed gevolgd. Per 1 juli veranderde er weer wat, en ook in augustus zijn nu weer aanvullende maatregelen aangekondigd. Wij volgen de maatregelen van de overheid. Hieronder de meeste actuele situatie van onze (huis)regels:

  • Reserveren is weer verplicht, nu voor binnen én buiten op het terras. Dit kan eenvoudig via de website. Reserveren aan de deur kan ook, maar wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan van tevoren.
  • Meld je aan bij de deur: wij doen de verplichte gezondheidscheck, vragen je je handen te desinfecteren en begeleiden je naar je tafel.
  • Om het reserveringssysteem te laten werken, om iedereen de kans te geven langs te komen (en voor ons om toch nog te blijven draaien ondanks minder tafels binnen) blijft de maximale tijd per tafel 1 uur (of 1,5 uur voor de lunch). We rekenen op je begrip.
  • Met meer dan 2 mensen reserveren kan alleen als je samen een gezin / huishouden vormt of állemaal jonger dan 18 jaar bent. Reserveer anders meerdere tafels op 1,5 meter van elkaar.
  • De basisregel blijft: houd 1,5 meter afstand. Van ons en van elkaar. Alleen dan kunnen we open blijven. We blijven, op afstand, serveren aan tafel.
  • De tafels en stoelen staan precies uitgemeten en ingedeeld. Verschuif deze dus niet! Ook is het verplicht te blijven zitten. Bij andere tafels aanschuiven of staan kletsen, kan dus tijdelijk even niet.
  • Ook blijven we erop hameren: heb jij, of heeft iemand uit je gezelschap klachten? Blijf dan thuis!

Zo blijven we samen zorgen voor weer veel gezellige (terras)dagen! We kijken ernaar uit je weer te zien!

Bij vragen, mail gerust!

Team K&K

0

Je winkelwagen