HAPPY 2020!

We kijken terug naar de favoriete momenten van 2019 en.. vooruit naar een fris & heerlijk 2020! Dinsdag 31 december zijn we natuurlijk geopend & bakken we weer onze appelbeignets. Woensdag 1 januari zijn wij gesloten, vanaf donderdag 2 januari staat de koffie (en prosecco) weer klaar en proosten we op een bijzonder 2020!

Happy New Year – Nieuwjaarsbrunch / -lunch bij Koffie&Koffie & op kantoor

Nog op zoek naar dé manier om 2020 extra feestelijk in te luiden met jouw bedrijf of familie? Wij staan voor jullie klaar met bubbels, de lekkerste huisgemaakte hapjes, gezellige locatie centraal in het land en natuurlijk kenmerkende gastvrijheid. Meer informatie of reserveren? Mail ons op info@koffie-en-koffie.nl voor beschikbaarheid en mogelijkheden. Nog enkele data beschikbaar dit seizoen.

Op kantoor

Organiseert u een (nieuwjaars)ontbijt of lunch op kantoor?  Wij zijn er ook voor u! Wij verzorgen de lekkerste lunches & ontbijtjes voor bedrijven. Onze Koffie&Koffiebonen, bubbels, de lekkerste broodjes & sapjes én natuurlijk homemade taartjes en lekkers voor een heerlijk begin van 2020. Compleet nieuwjaarsarrangement of broodjes voor de kantoorlunch? Er is van alles mogelijk. Neem contact met ons op voor bestellingen.

Kerstborrel / Nieuwjaarsborrel/ Nieuwjaarsbrunch in Ede

Zoals altijd zijn we er ook voor jouw feestjes bij Koffie&Koffie buiten onze openingstijden. Dus ook voor heerlijke, feestelijke Kerst- & Nieuwjaarsborrels!

Zie je op tegen het hele huis vol mensen en alle voorbereidingen van een kerstborrel in huis? Laat ons je (zakelijke of privé) kerst- of nieuwjaarsborrel (of -ontbijt, brunch of…) organiseren! Vanaf 30 personen kunnen wij al buiten sluitingstijd speciaal voor jullie gezelschap open. Zodat je in alle rust je kerstspeech kunt voorbereiden en je zeker bent dat iedereen van de lekkerste homemade hapjes, drankjes, mooie styling & gezellige sfeer geniet. En je huis blijft schoon 😉

Met een kleiner groepje? Drankjes, bubbels & borrelplanken met al je collega’s op vrijdagmiddag? Ook tijdens openingstijden kunnen we gezellige borrels organiseren.

Al vanaf €19,95 p.p. Nog enkele data beschikbaar komend seizoen. Neem snel contact met ons op.