Koffie & Koffie op kantoor

Regelmatig krijgen wij de vraag of het mogelijk is om onze koffie op kantoor te bestellen. Natuurlijk kan dit!

Uw bedrijf wil zich onderscheiden en heeft een uniek karakter. Onze koffie met eigen karakter en ronde, stevige, onderscheidende smaak draagt hier graag aan bij. Onze bonen zijn daarom zeker ook te bestellen voor uw koffiemachine. Verras medewerkers en klanten met de geur en smaak van onze koffie&koffiebonen op kantoor. Prijzen zijn afhankelijk van de grootte en frequentie van uw bestellingen.

Neem vooral contact op voor een offerte voor onze koffiebonen op de zaak, zodat u straks elke ochtend ook op het werk kunt genieten van uw favoriete kop koffie op kantoor! Mail ons op: info@koffie-en-koffie.nl

Onze koffiebonen

Bij ons geen talloze soorten bonen, maar (na een lange speurtocht) twee uitstekende heerlijke melanges Arabica bonen waar we volledig achter staan. Aangevuld met 1 of 2 bijzondere limited edition bonen passend bij het seizoen. Never change a winning team, toch?

Wij staan graag voor u klaar met persoonlijk advies voor uw kantoor. Neem contact met ons op, mail ons op info@koffie-en-koffie.nl. In de buurt van Ede? Kom vooral langs en proef direct.

Zakelijk

Benieuwd wat we zakelijk nog meer voor u kunnen betekenen? Lees verder op Koffie&Koffie zakelijk.