Op zoek naar een locatie voor jouw feestje in Ede?

Buiten openingstijden is Koffie&Koffie te huur als locatie voor jouw borrel of feestje in Ede.
Wij zorgen voor een gezellige ambiance, de lekkerste hapjes & drankjes en natuurlijk onze kenmerkende gastvrijheid.

>> Mogelijkheden

Er is van alles mogelijk, van verjaardag tot babyshower en afstudeer- / examenfeest of huwelijksjubileum en van een gezellige (zakelijke) borrel of nieuwjaarsreceptie tot bedrijfsfeest in Ede, met zowel zoete (koffie / thee / taartjes & ander lekker zoets) als hartige (wijn / bier / homemade hapjes) arrangementen, of een combinatie hiervan!

Kerst- en Nieuwjaarsborrel/ -brunch

Zoals altijd zijn we er ook voor jouw feestjes bij Koffie&Koffie buiten onze openingstijden. Dus ook voor heerlijke, feestelijke Kerst- & Nieuwjaarsborrels (of -brunches of -ontbijt of…)! Nog op zoek naar dé manier om 2018 extra feestelijk af te sluiten of 2019 in te luiden met jouw bedrijf of familie? Wij staan voor jullie klaar met bubbels, de lekkerste huisgemaakte hapjes, gezellige, huiselijke locatie centraal in het land en natuurlijk kenmerkende gastvrijheid. Meer informatie of reserveren? Mail ons op info@koffie-en-koffie.nl voor beschikbaarheid en mogelijkheden. Nog enkele data beschikbaar dit seizoen.

Zelf een goed idee? We denken graag mee om jouw feestje tot een groot succes te maken.

Ben jij of zijn jullie op zoek naar een origineel en persoonlijk feest, afgestemd op jullie wensen, met Koffie&Koffie als niet standaard feestlocatie? Neem dan contact met ons op! We  horen graag jullie wensen en ideeën, en informeren graag over onze verschillende mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

>> Op locatie

Een feest, bruiloft, high tea, babyshower, borrel of groot event? En op zoek naar losse taarten of complete catering in Ede of daarbuiten? De afgelopen jaren hebben we al veel bijzondere gelegenheden voorzien van onze homemade taarten, exclusieve hapjes en complete (thema)arrangementen. Neem contact op met ons op voor mogelijkheden.

 

>> Beschikbaarheid

In overleg is er veel mogelijk, dus neem snel contact op om te informeren. Bijvoorbeeld voor een originele (zakelijke) borrel op locatie in Ede of een gezellig feest met familie & vrienden.

 

 

 

0

Your Cart