Het trouwseizoen is AAN! Ga jij dit jaar trouwen? Gefeliciteerd! Of je nu gaat trouwen in Ede of je bruiloft ergens heel anders in Nederland viert.. Koffie&Koffie helpt jullie graag bij de voorbereidingen van  de mooiste dag van je leven!

>> (Bruids)Taartjes

Heb jij ook geen zin om handen met geld uit te geven aan een traditionele bruidstaart waar je niemand echt een plezier mee doet? Ben je nog op zoek naar lekkere&mooie taart op je bruiloft? We bakken graag speciale custom taarten! Of  pak uit met een taartbuffet / sweet table op je bruiloft met al jouw favoriete taarten. Van Carrotcake tot Cheesecake of onze hippe Zucchinicake op je bruiloft, jouw lievelingstaartjes mogen natuurlijk niet ontbreken op jullie dag. Geef je bestelling snel door of neem contact op voor advies en mogelijkheden!

Bruiloftsgasten met speciale dieetwensen of vier jij je bruiloft helemaal 2019 en ben je op zoek naar een vegan / glutenvrije bruidstaart? Onze vegan taartjes doen het perfect op elk feest.  Creëer zo jouw perfecte, heerlijk taartenbuffet, voor iedereen wat wils!
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag mee!

>> Trouwen voor de gemeente Ede

Trouw jij ’s ochtends voor de gemeente in Ede en wil je graag erna gezellig koffie drinken om het te vieren met een kleine of grotere groep? Gezellig!  Hiervoor bieden we twee speciale arrangementen aan:
Morning Wedding met koffie/thee en jullie favoriete taartjes. Kies je vooraf voor 1 soort taart? Dan zetten we de hele taart(en) in het midden van de tafel, en kunnen jullie deze zelf aansnijden. Natuurlijk ook uit te breiden met feestelijk glas prosecco.

Wedding breakfast: Een heerlijk, met liefde homemade ontbijtje na jullie ja-woord voor de gemeente! Met o.a. kop koffie of thee, vers sapje, croissant, yoghurt met homemade granola, fruit en… natuurlijk een taartje.

Reserveren: info@koffie-en-koffie.nl

Botanical weddingOrigineel trouwbedankjebotanical wedding

>> Feestlocatie Ede

Ga je trouwen in Ede of trouw je in de buurt van Ede en zoek je nog een plek voor een gezellige borrel? Onze locatie is buiten openingstijden af te huren voor jouw feestje. Inclusief hapjes en drankjes (zowel zoet als hartig).

>> Origineel aandenken bruiloft

Heb je aan alles gedacht? Van dé jurk tot de gastenlijsten en de hapjes? Super! Maar heb je ook al een klein, aandenken / hip trouwbedankje om mee te geven aan de gasten?
Dat blijft lastig: het moet niet tuttig, hip en vooral: niet teveel werk; Je hebt het immers al druk zat.
Wij hebben de oplossing, onze Homies Mini zakjes. Onze bekende Homies in hippe mini-zakjes.
Voor een leuk prijsje een top, origineel én lekker aandenken aan een geweldige dag. Zelfs mogelijk met gepersonaliseerde tekst op de sticker.
Bestel snel, neem nu contact op. We kunnen snel leveren in heel Nederland.

Heb je volop inspiratie gekregen en nog hele andere ideeën waardoor wij kunnen helpen jullie bijzondere dag tot een groot succes te maken? De afgelopen jaren hebben we op allerlei manieren mogen bijdragen aan heel wat mooie bruiloften!  Van aanzoek tot Appeltaarten bruidstaart, elke bruiloft is uniek! Of je nu gaat trouwen in Ede of ergens anders in Nederland… Laat het ons dus weten,  wij denken graag met jullie mee!